Heraanleg complex Aalter


vrijdag, 23 september, 2016

 

Er staat opnieuw een fasewissel voor de deur aan de werken voor het nieuwe op- en afrittencomplex in Aalter. Vanaf 26 september gaan de op- en afrit van de E40 richting Gent dicht. Dat is nodig om de nieuwe op- en afrit af te werken.  De termijn die de aannemer krijgt om deze werken uit te voeren, is uiterst kort. Zo blijft de hinder voor voor u zo kort mogelijk. Verkeer op de E40 rijdt in deze fase over 3 versmalde rijstroken richting Gent ter hoogte van de werf.

 

Nieuwe fase vanaf 26 september

 

De aannemer blijft aan het werk op de Steenweg op Deinze. De omleidingen die gelden sinds de vorige fasewissel op 19 september blijven in voege. Daarnaast bouwt de aannemer de nieuwe op- en afrit van de E40. Hierdoor moeten de bestaande op- en afrit dicht. Vanaf 27 september rijdt het verkeer op de E40 richting Gent over 3 versmalde rijstroken.

 

Oprit naar E40 richting Gent dicht van 26/9 tot 15/10

 

Vanaf 26 september (voor de ochtendspits) gaat de oprit naar de E40 richting Gent. Verkeer kan de snelweg oprijden richting kust en keren aan het op- en afrittencomplex in Beernem. Deze werken aan de nieuwe oprit, moeten op 15 oktober klaar zijn. 

 

Afrit van E40 richting Gent dicht van 26/9 tot 10/10

 

Vanaf 26 september (voor de ochtendspits) gaat ook de afrit naar de E40 richting Gent dicht. Verkeer kan de snelweg afrijden aan het op- en afrittencomplex in Nevele en zo terugrijden richting Aalter. De werken aan de nieuwe afrit, moeten op 10 oktober klaar zijn.