Cindy Moerman

Gemeenteraadslid

  • Geboortedatum:

    6 juli 1982

Een zelfbewuste, jonge en dynamisch persoon die weet ze wil. Dat is Cindy Moerman kort samengevat.

Sociaal geëngageerd, creatief, een constructieve teamspeler en zeer betrokken bij de plaatselijke bevolking van Ursel. Getuige hiervan zijn onder andere haar inspanningen in het comité van de Pierlala-stoet en als lid van KVLV Ursel.

Ursel betekent voor Cindy thuiskomen. Na een drukke werkdag vindt zij het prettig om even de benen te strekken en een wandeling te maken in het bos of zelfs maar tussen de vele, trage wegen waar Ursel en Knesselare zo rijk aan zijn.

Zij is vertrouwd met de omgeving en wil een warme gemeente blijven creëren voor de aankomende jeugd, zoals dit in haar eigen jeugdjaren het geval was.

Sinds die jeugdjaren is Cindy reeds actief in het verenigingsleven: speelpleinwerking en de jeugdraad zijn voor haar absoluut niet onbekend. Door haar werkzaamheden liggen haar interessegebieden vooral bij onderwijs en kinderopvang.

Eveneens wenst Cindy haar accent te leggen op de verbetering van de dienstverlening en een gevarieerd aanbod aan cultuur. Door jaren OCMW-raadslid te zijn ligt ook het sociale aspect haar nauw aan het hart.